Home > Pro Tools > Pro Tools Bus Error 0x0

Pro Tools Bus Error 0x0

Quit Avid, turn off the computer8. This can be caused by the presense of Avid Projects or Shared Avid Projects folders on the root level of any attached drives or workspaces. Want to learn more? You are entitled to special pricing and 'group buys', too! have a peek at these guys

Disabling pop-up monitors can resolve this issue. hecklerhouse View Public Profile Find all posts by hecklerhouse #9 01-09-2009, 03:07 PM DigiTechSupt Avid Join Date: Jan 2000 Location: Worldwide Posts: 33,222 Re: "Bus error" in thread Did you format the volume onto which you installed OS X? Do you have any other peripherals attached? http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/troubleshooting/en371339

do you have any third party hardware for a client monitor? frequently now I find that the admin user account doesn't have read/write permissions (good security practice) and Avid needs that to be happy. Whether it's music or post, hobby or profession, PTUG connects you with other Pro Tools users and provides you with the advice, tips, tricks, and news you need. permalinkembedsavegive gold[–]funshinebear13 0 points1 point2 points 1 year ago(0 children)Delete your mcstate files I'm your user folders (do not delete the one in the project) if that doesn't work delete the.

  • To this point, has only happened in one session.
  • Please give us a call @ (818)509-5876.Ask for Thomas, and I'll make sure you get your discount!Originally posted by thomas_oc - Aug 2012 Username Legacy History Robot Rank Site Admin Posts
  • I followed DUCrefugee's very helpful link concerning deleting databases and preferences, however even after starting from scratch by uninstalling and reinstalling, the error message still comes up.I've looked into upgrading from

Reply Contact I was in the midst of editing a 50 minutes long project when the system froze and avid note appeared reading: "Bus error" in thread "Main Thread" at address maybe it could have something to do with the shortcut? Reply Contact Have a look in this thread - you might find hte answer... Thank you so much!

im running reason via rewire in the session. reason then freezes once pt quits. please let me know if you want to know more. http://duc.avid.com/showthread.php?t=235592 Run the trial, run crash analyzer, it should give you a more detailed reason why it could have been caused.

Related Articles Bus error in thread main thread at address 0x0 Bus Error in thread Main Thread at address 0x0 Bus Error in Thread Main Thread at address 0x0 Pro Tools im running reason via rewire in the session. Page 1 of 546 1 231151101501 > Last » Threads in Forum : Pro Tools Software (Mac) Forum Tools Search this Forum Thread / Thread Starter Last Post Replies Views We have a Wiki!

Start Avid composer11. http://forum.protoolsusers.org/viewtopic.php?t=63 Here are some localized subreddits: /r/ukeditors a community for 7 yearsmessage the moderatorsMODERATORSancientworldnowcoloristagent42bMC 8.4, Baselight, Premiere Pro CC , FCPXgreenysmacSymphony/ Premiere / FCP X&7 / DS /Resolve - Speaker & AuthorKichigaiPost Tech Apparently to go from 8LE to 10 is not an upgrade but a cross-grade. Posted by Marco Paolini on 05 April 2011 09:43 PM In the Macintosh version of Avid Media Composer 5.5, Avid made some changes to the way they do multi-processing which caused

Creating a new folder to place these folders in can resolve this issue. http://spamdestructor.com/pro-tools/pro-tools-10-mf-error.php I was on Mac OS 10.9 and running Avid Media Composer 7.0.4.1, everything was going fine and I got this error message while editing. think of it like building a house of cards, it may fall down when you place the 2 of hearts on the stack one time, but placing the 2 of hearts The time now is 05:10 AM.

Repair your permissions in disk utility. That should work. Try these subreddits: /r/AfterEffects /r/vfx /r/colorists To chat with specialists in recording sound on set, check out /r/LocationSound Specialists in audio post production? /r/AudioPost Specialists in video-engineering? /r/videoengineering logo by knayirp check my blog I tried to restart and now I get it on the app startup and it won't get past that.

EDIT: Just a quick followup...I'm on a Mac and the only thing that I was able to do that ended up fixing the issue was creating a new User on my i have searched and cannot find out how to alleviate this problem if anyone has any ideas i would really appreciate it... Start Avid Composer4.

Stuck on a Pro Tools technical dilemma?

Have you verified all installed plug-ins are compatible? You never know but I doubt it will work.....That error is usually caused by a PL (preferences list) file that does not have it's permissions set properly or is corrupt. Page 1 of 1 (6 items) Sort Posts: Oldest to newest Newest to oldest Previous Next Mon, Jul 28 2014 10:31 PM Avi Maximoose Joined on Sun, Jun 14 2009 Posts You can find out how here: protoolsusers.org/index.php?option=com_k...d=9011&Itemid=17It would also help us if you would read this thread and purt your system specs in your signature, see instructions here:protoolsusers.org/index.php?option=com_k...id=570&Itemid=17If you want to

seems to happen at random times. Bus Errors seem to be the eventual result of a lot of little issues that go unnoticed during the course of using the software. As long as you have digi hardware, you can do a crossgrade.Hope that helps.Originally posted by Pettje - Aug 2012 Username Legacy History Robot Rank Site Admin Posts 581 Joined Sun news Reply Contact The question is when you stuck with this kind of problem, is how to solve it and resume with the project as soon as possible. [view my complete system

Powered By phpBB - © Pro Tools Users -All times are UTC-07:00- × ×

Avid Pro Audio Community How to Join & Post Community Terms of Use