Home > Pro Tools > Pro Tools Error Line 1346

Pro Tools Error Line 1346

Contents

Barcode Beatz 39.179 weergaven 1:58 DIGIDESIGN 002 with OSX 10.9.5 and Pro Tools 12.4 - Duur: 1:48. Related Articles Could not create new document because assertion in.... not registered yet? I have an aggregated device consisting of a Apogee Duet (firewire) and a TC Helicon VoiceLive2. http://spamdestructor.com/pro-tools/pro-tools-9-assertion-error-line-1346.php

I'm pretty confused about this as I can't really find a clear explanation Regardless, for the sake of trial and error I went ahead and used Multibeast to install the MacPro Log in om je mening te geven. and will revert back to 44 after changing it.Essentially, cannot get Mac to recognize Avid Mbox 2. multivir View Public Profile Send a private message to multivir Find all posts by multivir #9 09-17-2011, 01:39 AM Bootsie624 Member Join Date: Sep 2011 Location: Hollywood, CA http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/error_message/Could-not-create-new-document-because-assertion-in-Line-1346

Pro Tools Could Not Create A New Document Because Assertion 1351

No matter which port on the Macbook I take, it's being recognized correctly. Give & Receive Feedback. Log in om dit toe te voegen aan de afspeellijst 'Later bekijken' Toevoegen aan Afspeellijsten laden...

Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd. FutureProducers.com jump to contentmy subredditsannouncementsArtAskRedditaskscienceawwblogbookscreepydataisbeautifulDIYDocumentariesEarthPornexplainlikeimfivefoodfunnyFuturologygadgetsgamingGetMotivatedgifshistoryIAmAInternetIsBeautifulJokesLifeProTipslistentothismildlyinterestingmoviesMusicnewsnosleepnottheonionOldSchoolCoolpersonalfinancephilosophyphotoshopbattlespicsscienceShowerthoughtsspacesportstelevisiontifutodayilearnedTwoXChromosomesUpliftingNewsvideosworldnewsWritingPromptsedit subscriptionsfront-all-random|AskReddit-funny-pics-worldnews-videos-todayilearned-gaming-gifs-aww-movies-news-Showerthoughts-mildlyinteresting-tifu-television-Jokes-nottheonion-dataisbeautiful-IAmA-OldSchoolCool-space-explainlikeimfive-LifeProTips-food-TwoXChromosomes-EarthPorn-sports-photoshopbattles-science-Music-Art-WritingPrompts-creepy-DIY-books-personalfinance-Futurology-nosleep-UpliftingNews-Documentaries-askscience-history-gadgets-GetMotivated-listentothis-philosophy-InternetIsBeautiful-announcements-blogmore »protoolscommentsWant to join? Log in or sign I've never been a very computer savvy person but I recently took a HUGE leap and decided to build myself a Hackintosh (largely as a cost saving maneuver). I have no issue with paying for PT, but not a subscription? Could Not Create A New Document Because Assertion In /volumes/development I'm still working on it.

Guest Guest May 6, 2011 at 10:48 PM #6 Guest Guest dmarash12 said: Thanks! Pro Tools Error Assertion In Volumes Development Expert: Mike replied4 years ago. I have tried just about everything I can think of but am now not getting any sound at all. website here D Share Quote 4th February 2013 #9 inkei91 Gear interested I can change the engine by holding n.

You may have defined your Hack as a Mac that's not compatible with the version of Pro Tools your trying to install. The Current Playback Engine Does Not Support A Sample Rate Of 44.1 Khz Undeleting files on an Intel Mac thenewyear / Music Computers 2 File Sync'ing David Eaton / Music Computers 1 Forum Jump Home Contact Us Terms Of Use Privacy Policy All Advertisers Or perhaps my sound card?Click to expand... There are times, however, when PT is needed.

Pro Tools Error Assertion In Volumes Development

join now! https://www.tonymacx86.com/threads/pro-tools-installation.17078/ Get a Professional Answer Via email, text message, or notification as you wait on our site.Ask follow up questions if you need to. 100% Satisfaction Guarantee Rate the answer you receive. Pro Tools Could Not Create A New Document Because Assertion 1351 Works perfectly in Logic... Pro Tools Assertion Error Then once inside I can change it to my mbox mini and it auto restarts and everything is fine.

That said, I still managed to get Pro Tools to install. click site Digidesign databases have been trashed on Mac HD. Ok let me know I have to step away too for a bit Ask Your Own Mac Question Expert: Mike replied4 years ago. login: join with facebook The No.1 Website for Pro Audio The No.1 Website for Pro Audio Join Forum Home Today's Posts Mark Forums Read Events Competitions Pro Tools 10 Assertion Error

  1. Je kunt deze voorkeur hieronder wijzigen.
  2. I installed it, and was very happy to hear sound coming out of the M-Audio card's output!
  3. Remember, I had physically installed my purchased sound card (M-Audio Audiophile 2496), but had not yet been able to get my computer to recognize it.
  4. Pretty simple, but I need this USB port to hook up other devices (like my USB audio interface - I bought PT again after quite a long break because it works
  5. I switched my strategy, and from that point onward, focused on trying to get my sound card to work.
  6. I am using updated version of Lion Mac OS-X 10.7.2 on a Mac G3 with 2X3 GHz Dual-Core Intel Xeon processor and over 8 GB's of memory.
  7. WPU IRT 14.206 weergaven 4:38 How to fix Pro Tools 10 missing ILok authorization (2015/2016) - Duur: 1:58.
  8. Things I done thus far: Uninstalled all previous versions and reinstalled Trashed all the Preference, database files, etc.
  9. multivir View Public Profile Send a private message to multivir Find all posts by multivir #6 02-11-2011, 07:29 PM JC925602 Member Join Date: Nov 2000 Location: Montreal Posts:
  10. Laden...

My sound card was on one USB port of my MBP, while the second port was used for the hub (webcam, TV tuner, iLok). There are still some issues though.... Any suggestions / workarounds? news To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

I found that this solved the issue: http://akmedia.digidesign.com/suppor..._Mac_75091.pdf Page 19. 1 Quit Pro Tools. 2 Launch Audio MIDI Setup. 3 Choose Window > Show Audio Window. 4 Select Pro Tools Aggregate The Current Playback Engine Does Not Support A Sample Rate Of 0 Khz Here's everything I've done up until now: 1) Assembled the hardware 2) Ran I-Boot 3) Installed Snow Leopard 4) Updated to 10.6.7 5) Via Multibeast, installed 'EasyBeast' and 'System Utilities' 6) is there a more permanent solution?!

Thank you very much for all the help!

If not, does anyone have any ideas as to why this may be occurring? Share Quote 2nd February 2012 #2 tobymusic Music CrAZy Repair disk permissions. I only have two USB ports on my Macbook Pro. I just reconnected the iLok to the hub and for now, it works fine. Current Playback Engine Does Not Support 48khz Page 1 of 2 1 2 Next > dmarash12 Joined: Apr 30, 2011 Messages: 6 May 5, 2011 at 9:49 PM #1 dmarash12 Joined: Apr 30, 2011 Messages: 6 [TL;DR -

Interplay DMS Dongle not found on VMWare Unexpected failure to store workgroups Avid Download Manager Installation 'Error Creating Installation Directory' ©2015 Avid Technology, Inc.Privacy Vision Avid Everywhere Overview Addressing Key Bezig... Hey guys, Having a problem with PT10 v10.0.0 on the MacBook (everything is fine and dandy on the PC). More about the author When dragging a Capture in progress clip to and editor from Interplay window an error pops up "Exception: StreamingPlayConsumer::Executive Timeout.

Dirt_ View Public Profile Find all posts by Dirt_ #3 02-10-2011, 03:41 PM multivir Member Join Date: Sep 2002 Posts: 11 Re: Assertion error on line 1346 / I then found out that if I don't hook up my iLok (V1) to my MacBook Pro's USB port directly, I don't get this message. As for other DAW's, I use others including Logic, DP & Ableton. You can change this without Multibeast re-installs by editing the smbios.plist file in /Extra. =) (Still have to restart after though!) dmarash12 Joined: Apr 30, 2011 Messages: 6 May 6,

I tried what you suggested, and edited smbios.plist directly to indicate MacPro4,1 instead of MacPro3,1. I tried what you suggested, and edited smbios.plist directly to indicate MacPro4,1 instead of MacPro3,1. When I pressed play, it started to play the sounds on the internal speakers. ...