Home > Protocol Error > Protocol Error 16

Protocol Error 16

ToiletWraith 2015-07-16 18:29:08 UTC #7 Has it been occuring since an update?.. ArcticStorm321 2015-07-16 18:16:43 UTC #5 does anyone know how to fix the protocol error. Those updates were made to add support for SASL's Initial-Response feature, which avoids some unnecessary roundtrips in authentications that support it. Generating a sequence of zeros at compile time How to remove screws from old decking Nested apply function at a list Can I only touch other creatures with spells such as click site

And there is no way to know whether a given server supports RFC 1734 vs 5034 before attempting SASL, as they use the same AUTH mechanism just with different parameters. Do yourself a favor and read Network Configuration.All FileZilla products fully support IPv6. and once it happens once it keeps happening until I take a break from evolve. Would you like the good news or the bad news?

Error is in the same LoginSASL function. Everything's working fine, but when a client is connected "invalid data" messages start spamming. If the "user" command isn't accepted there's no point in sending the "pass" command because it simply cannot work! >Perhaps its '-ERR Protocol error. 17' that I need to be

I have also connected via my mobile phone's internet access (so, a completely different network, that is not going through home internet).. r00k 2015-02-11 20:06:15 UTC #19 In situations like this there are a lot of things that could go wrong. var IdPOP3: TIdPOP3; SSLHandler: TIdSSLIOHandlerSocketOpenSSL; IdUserPassProvider: TIdUserPassProvider; IdSASLLogin: TIdSASLLogin; IdSASLPlain: TIdSASLPlain; begin IdPOP3 := TIdPOP3.Create(Application); IdPOP3.Host := 'exchange.hosted.com'; IdPOP3.Port := 995; IdPOP3.UserName := '[email protected]'; IdPOP3.Password := '12345'; SSLHandler user testuser -ERR Protocol error. 17 pass testpassword -ERR Command is not valid in this state. > >POP3 Service Log: > >dateTime,sessionId,seqNumber,sIp,cIp,user,duration,rqsize,rpsize,command,parameters,context #Software: Microsoft Exchange Server #Version: 14.0.0.0 #Log-type: POP3 Log

Remy Lebeau (TeamB) wrote: So I will update Indy to attempt Initial-Response when possible, and if it fails then re-attempt the same AUTH without Initial-Response, and if it still fails then A few quick things you could try:- of course, if you haven't done so already, restart the computer and try to run the game again to determine if the error continues- I just looked into it briefly and talked with our tech director about it. "Protocol error" is a generic message that means "that network message looked like garbage". hop over to this website Check THIS out: Telnet Output: +OK The Microsoft Exchange POP3 service is ready.

I didnt play evolve for about 6 days and no one was on my xbox. Could you please have a look and fix? All of the 2010 and 2003 servers are in the same site as both CAS/Hub servers. -Craig Monday, April 16, 2012 1:44 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Bad news: SMTP has broken - "Authentication unsuccessful" error.

  1. Remy Lebeau (TeamB) wrote: Lukasz wrote: When will this be fixed?
  2. I'm totally guessing here.
  3. Remy Lebeau (Te...
  4. asked 6 years ago viewed 1167 times active 5 years ago Blog Stack Overflow Podcast #92 - The Guerilla Guide to Interviewing Related 2Please help with my problems retrieving email using
  5. Most likely you'll be forced to use SSL+plain text, or APOP login mechanism.
  6. Thoughts?When I get home, I will try unplugging the others and see how it goes..
  7. ToiletWraith 2015-07-16 11:02:13 UTC #4 She logs bugs.
  8. Network traces showing that it was throwing some garbage characters upon first connecting to Exchange.
  9. Network traces showing that it was throwing some garbage characters upon first connecting to Exchange.

It remains unclear why this happened. https://forums.embarcadero.com/message.jspa?messageID=651939 Where's the patch Turtle Rock?! I thought XE6 was meant to be a "quality" release? Posts: 6,726 Registered: 12/23/01 Re: REGRESSION!

with no workaround this is a show-stopper for XE6! get redirected here Our issue is resolved. Let her know how frequently the bug happens, when it happens in the game, especially if there is any trigger for the bug that you can observe, like e.g. You will NOT get any reply!!!FTP connection problems?

The xml file is identical to the copied one.I still can edit the server and user settings. Contact Us Call Us: 713-743-1411 Fax Us: 713-743-1410 Email Us: [email protected] Mail Code: TSS 2002Related LinksDownload Forms Quick Links Academic Calendar Bookstore Campus Map Get Help Human Resources Library Parking Tuition appliances, etc. navigate to this website When will this be fixed?

ArcticStorm321 2015-07-19 06:24:34 UTC #19 @ArPharazon @Shaners ArcticStorm321: I have done the following...restarted evolveunistalled/installed evolverestarted xboxhard restarted xboxrestarted routerrestarted motum(spell check)disconected my xbox wireless/reconnectedlogged into my xbox downstairs(its wired)...nothing changed, same Helpful answers available: 2. UPDATE : Just installed RU2 in test and the issue still persists. -Craig Edited by cliess Wednesday, April 18, 2012 3:31 PM Wednesday, April 18, 2012 12:15 PM Reply | Quote

Eudora for Windows should not be affected by this problem.

I hope we'll be able to figure out what it is. XE6 idPOP3 Protocol error 16 connect to Exchange authtypeSASL Glossary Terms PROTOCOL SASL POP3 RFC Terms Explained 1734 Feature Indy SASL Re: REGRESSION! Cipax 2015-02-11 01:06:12 UTC #4 buddy of mine has this issue, any dev care to comment on it? ArcticStorm321 2015-07-16 19:06:39 UTC #12 thankyou toiletwraith i really appreciate what you are doing ToiletWraith 2015-07-16 19:08:28 UTC #13 No problem man, I do try.

We get reports for the issues with details from everyone experiencing it correlated and prepared in a way that we are able to digest it. Saturday, April 21, 2012 2:55 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Just a quick follow-up to all of this.... if you have any ideas or solutions to fixing these please leave it in the comments below. http://spamdestructor.com/protocol-error/protocol-error-cdb.php Below code has been tested and working fine on XE3 and XE5 - but fails on XE6!

Once TryStartAuthentication() is successful, StartAuthentication() is not supported to be called. Im wireless but when I move my account on my wired xbox it still did the same protocol error. kingaaron199028 2015-02-11 13:59:27 UTC #11 Yeah fairwall not updated something about IP address opening up your ports looking up your modem and finding what works best for that model so in Additionally, connecting locally and specifying the domain name still generates the error. -Craig Tuesday, April 17, 2012 11:51 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote On Tue, 17 Apr

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed The first command generates that '-ERR Protocol error. 17' message, but after that..